Voor consumenten die een claim willen indienen voor het terugvorderen van teveel betaalde gelden.
Wij helpen iedereen die een claim indient op snelle en moeiteloze wijze om hun geld terug te krijgen. Wij maken gebruiken van moderne technieken en onze dienstverlening is volledig geautomatiseerd, zodat je binnen een paar minuten een claim kunt indienen. Samen nemen we het op tegen grote banken en bedrijven die hun klanten benadelen.

En dat doen we gratis: we werken op basis van een ‘no cure no pay’ zodat je zelf geen enkel geen financieel risico loopt. Enkel wanneer we kunnen spreken van een succesvolle ‘Qollect’ berekenen wij een percentage voor onze dienstverlening. Bekijk de FAQ voor meer informatie hierover.

Missie
Het gebeurt steeds vaker dat we als individu worden bedrogen door grote bedrijven.
Of het nu banken of verzekeraars zijn, Airbnb of andere grote platforms. We betalen het volle pond, maar als we klachten hebben krijgen we geen gehoor. Soms worden zelfs onze privé gegevens ongevraagd benut voor commerciële doeleinden en in andere gevallen beveiligen ze deze niet voldoende, zodat onze informatie bij derden terechtkomt. Vaak voelen we ons machteloos tegen dit soort partijen, want het in je eentje opnemen tegen grote organisaties is niet eenvoudig.
Founding Team
Co-founder
Max Darley

Hij is een geboren ondernemer die tijdens zijn studie is begonnen met het automatiseren en innoveren van kanton procedures bij de rechtbank. Na zijn studie Business Administration aan Nyenrode Business Universiteit en International Business aan de University of Westminster is hij verder gerold in het innoveren van het juridische landschap.
legal
Adriaan de Gier

Hij is een van de meest ervaren advocaten op het gebied van financiële massaschades. Door zijn internationale ervaring komt zijn kennis goed van pas bij de acties tegen de verschillende internationale tegenpartijen. Adriaan is onder andere bekend van zaken zoals Argeas inzake Fortis, Nationale Nederlanden inzake beleggingsverzekeringen, ASR Verzekeringen en Airbnb.
  • Co-founder
    Max Darley

    Hij is een geboren ondernemer die tijdens zijn studie is begonnen met het automatiseren en innoveren van kanton procedures bij de rechtbank. Na zijn studie Business Administration aan Nyenrode Business Universiteit en International Business aan de University of Westminster
  • legal
    Adriaan de Gier

    Hij is een van de meest ervaren advocaten op het gebied van financiële massaschades. Door zijn internationale ervaring komt zijn kennis goed van pas bij de acties tegen de verschillende internationale tegenpartijen. inzake beleggingsverzekeringen, ASR Verzekeringen en Airbnb.
Meer dan 267.000 mensen bijgestaan
Vragen? Neem vooral contact met ons op!
Adres
Koninginneweg 136H, 1075 EC Amsterdam
Meld je nu aan voor Qollect en claim je geld
Meld je nu aan
Meld je nu aan voor Qollect en claim je geld
Meld je nu aan
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram